Wie zijn wij?

Het familiebedrijf Auto Koops B.V. is reeds sinds 1892 actief op de locatie in KLIJNDIJK.

Het bedrijf kenmerkt zich door vakmanschap en service. Het bedrijf heeft zich in de jaren 50 gespecialiseerd in het verkopen en repareren van fietsen en tractoren.

Toen de auto zijn intrede maakte heeft Auto Koops B.V. zich daar op gespecialiseerd. Eerst met de merken Lada en Zastava, in de jaren 70 met Renault dealerschap en later als Renault specialist.

Willem Koops heeft in 2014 een stapje terug gedaan en zijn zoons Gert & Johan zijn nu gezamenlijk eigenaar van Auto Koops B.V., de zoons van Willem zijn alweer de vijfde generatie van Auto Koops B.V.

Vanaf het moment dat zoons Gert en Johan het stokje hebben overgenomen zijn ze zich steeds meer gaan verdiepen en specialiseren in bedrijfsauto’s en busjes voor particulier gebruik.

Daar is sinds 2018 ook de bus-camper bijgekomen.

De bussen worden zorgvuldig ingekocht en uitgezocht op hun bouwjaar, lage kilometerstand en merk. Afgestemd op de bus wordt er in afstemming met de camperbouwer bepaald welk interieur er in komt. Wanneer het interieur is geplaatst wordt de bus-camper tot in de detail afgewerkt in onze werkplaats.

Zorgvuldigheid, netheid en afwerking staan bij ons hoog in het vaandel. En met een diversiteit aan merken, luxe en uitvoeringen bieden wij een segment Top bus-campers aan voor vele klanten.

Kom vrijblijvend langs om onze verschillende bus-campers te bewonderen.